Ostanite zdravi z močnim vitaminom B12

Z močnim vitaminom B12 ohranjam tempo in energijo, pravi Rune.

Kot stevard na kratkih in dolgih letih pri mednarodnem letalskem prevozniku ima Rune zelo aktivno življenje in je izpostavljen mnogim pritiskom. Da bi ohranjal primerno raven energije, je pomembno, da redno telovadi, da ima dovolj spanja in da se pravilno prehranjuje.

„V prostem času rad raziskujem kraje v katere potujem. Zelo rad s seboj vzamem fotoaparat in fotografiram tako naravo kot mesta. New York je morda moje najljubše mesto, vendar nič ne prekaša norveškega podeželja,” pravi Rune.

„Kot stevard pogosto delam, medtem ko drugi spijo. Včasih je lahko moje delo hkrati naporno in stresno. Nimam vedno dovolj energije, da bi počel vse kar si želim, opazil sem da imam zdaj manj energije, kot pred dvajsetimi leti,” z nasmehom pove Rune.

Priporočen mu je bil visok odmerek vitamina B12

Rune ni le ljubitelj fotografiranja, temveč tudi redno trenira v telovadnici in hodi redno na sprehode v naravi, ko le zmore.

„Pomembno je, da se lahko sprostitm za nekaj časa in hkrati ostanem v dobri telesni formi. Tako lahko svojim potnikom ponudim več, pa naj bo veliko kratkih letov v enem dnevu tukaj na Norveškem ali pa na dolgih potovanjih, na primer v New York. Kljub temu sem opazil, da postaja težje in težje, da bi počel vse kar si žeim.”

„Zahvaljujoč prijatelju so mi priporočili poskusiti vitamin B12 v visokem odmerku. Opazil sem, da mi to pomaga vzdrževati visoko raven energije. Zavedam se, da je vitamin B12 energijski vitamin. Zdaj lahko storim še veliko več,” meni Rune.

„Pomembno je vzeti dovolj velik odmerek, da dobimo želeni rezultat. Zato sem se odločil za vitamin B12 1000 µg. Razliko lahko opazite takoj in utrujenosti, ki se lahko pojavi zelo hitro, zdaj ni več zaznati, ” meni Rune.

„Če potrebujete varen in dober izdelek, ki resnično deluje, potem vam toplo priporočam vitamin B12,” pravi Rune.

Dejstva o STR Nordic vitaminu B12:

Vsaka tableta vsebuje 1000 µg vitamin B12 v obliki metilkobalamina. Metilkobalamin je oblika vitamina B12, ki ga telo takoj absorbira in uporabi.

Vsaka škatlica vsebuje skupno 180 žvečljivih tablet, tako da se vitamin B12 čim bolj učinkovito in hitro absorbira.


Preizskusite Vitamin B12 1000 μg za 6 mesecev

Redna cena 39,90 €

Zdaj samo za 19,95 €!

močnim vitaminom B12

Preprečevanje izgube mišične mase in izboljšanje mišične oslabelosti z zdravo prehrano – STR Nordic