Magnezij+ je povrnil mojo energijo

Magnezij+ je povrnil mojo energijo po težavnem obdobju s pogostimi in ponavljajočimi se blagimi glavoboli ter bolečinami v mišicah, v vratu in ramenih, pravi Senja.

28 let stara Senja je danes zdrava in živahna ženska, vendar ni bilo vedno tako. Ko si mlad včasih navzven ne izgleda vedno vse dobro.

Že od malih nog je Senja ubogljivo dekle, ki ni nikoli nikomur rekla ne. Šola, prijatelji in šport so bili vedno velik del njenega življenja.

Povedala je, da se je nekega dne vse ustavilo.

Že več kot 20 let igram aktiven nogomet. Poleg tega sem v telovadnici trenirala 5-7 krat na teden. Kot, da to ne bi zadostovalo, sem večkrat tudi tekla v naravi.

Aktivnosti sem vedno kombinirala s šolo, domačimi nalogami in drugimi dejavnostmi. Vedno sem si želela biti čim boljša, a na koncu je moje telo reklo ne.

Telo je odpovedalo in energija se je izgubila

Verjetno bi morala bolje poslušati svoje telo ob teh napornih dnevih, pravi Senja. Tako nenadoma sem dobila visok srčni utrip v mirovanju, tudi zvečer in ponoči. Nato je prišlo do silovite utrujenosti in pomanjkanja energije, ponavljajočih se blagih glavobolov in otrdelih mišic v vratu in ramenih.

Neprestano so se pojavljali blagi skoki v srčnem utripu, saj krvni obtok ni bil optimalen in sem imela nenehno boleče in otrdele mišice, zlasti v vratu in ramenih, se spominja Senja.

Magnezij+ je povrnil mojo energijo

Senjin znanec kot nekdanji mednarodni športnik pa ji je svetoval uporabo magnezija, ker je vedel, da magnezij pomaga zmanjšati utrujenost in izčrpanost ter da ohranja normalne funkcije tako živčnega sistema kot mišic.

Senji je priporočal, da vsak večer vzame tableto Magnezij+, saj vsebuje tudi vitamin B6, vitamin D, cink in baker. Vse pomembne hranilne snovi za normalno delovanje živčnega sistema in mišic, ki zmanjšujejo utrujenost in izčrpanost.

Takoj sem začela z uporabo Magnezija+ in hitro sem opazila, dober učinek na moje boleče mišice. Da, celo moj prehodni glavobol je izginil, se nasmehne Senja.

Zdaj je vse tako kot je bilo prej

Zdaj je za Senjo spet vse tako, kot je bilo prej, ona pa trikrat ali štirikrat na teden znova trenira nogomet in naredi nekaj dodatnih tekov v naravi ali sprehodov po gozdu.

Ponavljajočega blagega glavobola ni več, bolečine v mojem vratu in ramenih pa tudi ne, vendar moram vedeti, da moram jemati Magnesium+ prav vsak dan.

Po kratkem času sem pomislila, da gre vse v pravo smer, vendar se je izkazalo, da to ni tako. Ni trajalo dolgo, preden je moje telo spet naletelo na težavo.

Tako sem danes zelo previdna, da vsak večer vzamem tableto magnezija+, se nasmehne Senja.

Preizkusite Magnesium+
Redna cena 39,90 €
Zdaj samo za 19,95 €!

močnim vitaminom B12


Vsebuje, na tableto:
Magnezij300 mg(80 %*)
Cink5 mg(50 %*)
Vitamin B60,7 mg(50 %*)
Vitamin D35 µg(100 %*)
Baker0,5 mg(50 %*)


Deset razlogov, zakaj bi morali jemati magnezij