Kakovost v vsem
kar počnemo

Dokazana kakovost

Vsi naši izdelki so narejeni po strogih postopkih nadzora kakovosti. Poudarjamo odprtost in vztrajamo, da so strankam na voljo vse informacije o izdelkih. Tovarne, ki proizvajajo naše izdelke, so izbrane v skladu z našimi strogimi zahtevami.

Vse surovine se analizirajo, preden se uporabijo v proizvodnji. Vsak končni izdelek gre skozi strogo preverjanje kakovosti v laboratoriju. Šele ko je kakovost dopolnila potrjena, je le-to na voljo našim strankam.

Naši izdelki so varni za uporabo športnikov

STR Nordic je dokazano varen dobavitelj dodatkov za aktivne športnike. Torej vsi naši izdelki se analizirajo v neodvisnih laboratorijih in so analizirani tudi na prepovedane substance. Ker so bili vsi naši izdelki testirani na prepovedane snovi in ​​noben od naših izdelkov ne vsebuje le-teh, lahko športniki varno uporabljajo vse izdelke, ki jih ponuja STR Nordic.

Naš prvi izdelek z IFOS certifikatom (International Fish Oil Standard)

Leta 2018 je naš srcu prijazen izdelek Omega-3, kot prvi izdelek na Norveškem, prejel certifikat izdelka s 5 zvezdicami Mednarodnega standarda za ribje olje (IFOS). To pomeni, da ima ribje olje višji standard v čistosti, vrednosti oksidacije (TOTOX) in vsebnosti omega-3, kot jo zahteva Svetovna zdravstvena organizacija. Vsaka proizvodnja odobrena in certificirana kot izdelek s 5 zvezdicami, mora biti preizkušena in analizirana s strani IFOS-a.