Moje fizično in psihično stanje je odvisno od Magnezija+

“Moje duhovno in fizično zdravje je odvisno od magnezija+” Mette je zaposlena in aktivna ženska iz Mossa. Dnevi in ​​vikendi potekajo hitro. Zabavna in razgibana služba, mož, 3 otroci, 2 vnuka in pes zahtevajo veliko energije.

Poleg tega ima rada druženja v kavarnah s prijatelji in uživa v glasbi in koncertih. Njen vsak dan je poln aktivnosti.

Mette ima še vedno dovolj časa za vse, vendar nam je povedala, da brez magnezija+ to nebi bilo mogoče.

Magnezij za moja meča

“Delam kot vodja trženja v podjetju, ki se ukvarja z wellness izdelki, moji dnevi so zelo zasedeni. Poleg tega je veliko sejmov, tako med delavniki kot tudi med vikendi. Veliko je “hoje in stoje” in ogromno ljudi. To je lahko zelo utrujajoče za moje fizično in duhovno stanje, “pravi Mette.

“Z dodatkom vitamina D je Magnezij + odličen za normalno delovanje mojih mišic, še posebej pa ta kombinacija pomaga mojim nogam, hvaležno pove.

Magnezij za telo in um

Zlasti po dolgih delovnih dnevih na sejmih z veliko stoje na trdih tleh menim, da magnezij potrebuje moj celoten organizem in ne samo noge. Magnezij pripomore k zdravemu telesu in umu, zvečer pa se je veliko lažje sprostiti. Magnezij je koristen tako za živčni sistem kot za naše običajne psihološke funkcije. Magnezijem+ pomaga tako telesu kot duši po dolgem in aktivnem dnevu.

Zato Mette pred spanjem vedno vzame tableto magnezija+.

Magnezij+ je boljši kot samo magnezij

Pred tem je Mette nekaj let delala v industriji zdrave prehrane in hitro ugotovila, da je magnezij pomemben za presnovo energije ter da zmanjšuje utrujenost in izčrpanost.

V preteklih letih sem uporabila veliko različnih magnezijevih izdelkov, vendar tako učinkovitih kot je Magnezij+, je zelo malo. Vsebuje tudi vitamin B6, ki je pomemben za absorpcijo magnezija, vitamin D za mišice v nogah ter cink in baker.

Vsa ta hranila skupaj delujejo in pripomorejo k normalnemu živčnemu sistemu, dobremu metabolizmu energije ter k normalnemu delovanju imunskega sistema.

Magnezij+ je zame popoln. Zaradi sestave teh pomembnih hranil in nizke cene je to moja prva izbira, pravi Mette.

Preizkusite Magnesium+
Redna cena 39,90 €
Zdaj samo za 19,95 €!

močnim vitaminom B12


Vsebuje, na tableto:
Magnezij300 mg(80 %*)
Cink5 mg(50 %*)
Vitamin B60,7 mg(50 %*)
Vitamin D35 µg(100 %*)
Baker0,5 mg(50 %*)


Deset razlogov, zakaj bi morali jemati magnezij