Magnezij+ z dodatno sinergijo cinka, vitamina B6, vitamina D in bakra

Magnezij+ je kombiniran izdelek, ki vam daje dodatno sinergijo z dodatkom vitamina B6 za povečano absorpcijo magnezija, cinka, vitamina D3 in bakra.

Izdelek je skrbno zasnovan tako, da zagotovi najboljše učinke na zdravje in ga lahko varno uporabljate z običajno prehrano ter z drugimi zdravstvenimi izdelki.

Večja vsebnost in več energije

Vitamin B6 in magnezij pomagata zmanjšati utrujenost in izčrpanost. Ustrezen vnos teh hranil vpliva tudi na zdravje možganov in tako prispeva k bolj uravnoteženi in na splošno bolj zdravi ravni aktivnosti.

Izdelek ima še posebej dober učinek pri ljudeh, ki so podvrženi stresu in so čustveno bolj občutljivi, saj imata vitamin B6 in magnezij pozitiven učinek na normalne psihološke funkcije možganov.

Skratka, izvrstno prehransko dopolnilo za podporo možganom in živčnemu sistemu.

Lepa in sveža koža

Cink pomaga ohranjati zdravo kožo in spodbuja proces delitve celic ter tako pomaga vzdrževati normalno in zdravo kožo. Poleg tega cink pomaga ohranjati normalno zdravje nohtov in las.

Baker je osrednjega pomena za normalno pigmentacijo kože. Magnezij je pomemben za naše zobe, kar še dodatno krepi učinke Magnezija+ za “lepotno zdravje”.

Primerno tako za športnike kot za rekreativce, ljubitelje gibanja

Magnezij + je pomembno prehransko dopolnilo tako za aktivne športnike kot za ljubitelje gibanja. Cink prispeva k vzdrževanju normalne ravni testosterona v krvi, magnezij pa spodbuja normalno delovanje mišic.

Magnezij, baker, cink in vitamin D vzdržujejo normalne funkcije imunskega sistema, kar je še posebej pomembno za vse, ki redno telovadijo, da se izognejo nepotrebnim odmorom v treningu, katere izvajajo pred ali med aktivno sezono.

Pomoč pri uravnavanju telesne teže

Za tiste, ki želijo izgubiti na telesni teži, je pomembno, da vnesejo dovolj vitaminov in mineralov v svoje telo. To je pogosto lahko izziv, če se držite posebnih diet. Magnezij+ je zato primeren za pomoč pri zdravem hujšanju.

Cink pomaga pri normalni presnovi makrohranil in prispeva k normalni sintezi beljakovin. V praksi je sinteza beljakovin rast mišic ali zdrav razvoj mišic po vadbi. Dobro delujoče mišice povečajo dnevno porabo energije v kalorijah, kar posledično hitreje odstranjuje odvečno maščobo v telesu.

Če imate zaradi magnezijevega izdelka razdražen želodec, je to znak, da dobivate preveč magnezija. Ob tem primeru je priporočljivo zmanjšati vnos magnezija.


Preizkusite Magnesium+

Samo 19,95 € za 5 mesečno uporabo!

Magnezij+ z dodatno sinergijo


Tableta vsebuje

  • Magnezij – 300 m
  • Cink – 5 mg
  • Vitamin B6 – 0,7 mg
  • VItamin D 5 – µg
  • Baker – 0,5 mg


Ostanite zdravi z močnim vitaminom B12