Srcu prijazen Omega-3 je končno v Sloveniji

Srcu prijazen Omega-3 je prehransko dopolnilo norveške proizvodnje, ki pomaga vzdrževati normalen krvni tlak * in normalno raven trigliceridov v krvi *.

DHK omega-3 maščobna kislina je pomembna tudi za vzdrževanje normalnega delovanja možganov in normalnega vida *.

Obstajajo različne vrste omega-3 maščobnih kislin, najpomembnejši pa sta DHK (dokozaheksaenojska kislina) in EPK (eikozapentanojska kislina).

EPK in DHK prispevata k normalnemu delovanju srca, ta blagodejni učinek pa dosežemo z dnevnim vnosom 250 mg EPK in DHK.

Naš srcu prijazen Omega-3 vam daje kar 730 mg omega-3 v 2 majhnih kapsulah in to kar 620 mg EPK in DHK.

Pomembno je vsakodnevno dodajanje omega-3 maščobnih kislin

Omega-3 je skupina tako imenovanih esencialnih maščobnih kislin, ki jih telo potrebuje. Večina ljudi danes ve, da so omega-3 maščobne kisline zelo pomembne za naše zdravje. Izziv je v tem, da naše telo kot samo slabo proizvaja omega-3 maščobne kisline. Zato je pomembno, da s prehrano vnesemo dovolj omega-3 maščobnih kislin, vsaj 250 mg na dan.

Težava je v tem, da zelo malo otrok in odraslih vsak teden zaužije dovolj obrokov mastnih rib. Zato je smiselno uporabiti dopolnilo, ki vsebuje visoko kakovostne omega-3 maščobne kisline. Tako lahko vsak dan enostavno pridobite tisto kar potrebujete iz teh pomembnih maščobnih kislin, da bo vaše telo delovalo vedno na optimalni ravni.

Srcu prijazen Omega-3 lahko uporabljajo otroci, ki nimajo težav z uživanjem kapsul, priporočljiv pa je tudi nosečnicam in doječim materam.

Omega-3, odobren s strani IFOS-a.

Srcu prijazen Omega-3 je bil odobren s petimi zvezdicami, kar je najvišja odobritev, ki jo IFOS daje omega-3 izdelkom.

Stroge zahteve glede okolja in čistoče.

Zahteve, ki jih IFOS določa za takšno odobritev, so, da se analizira vsebnost kapsul in vsebnost omega-3 maščobnih kislin v skladu z navedbami na nalepki.

Poleg tega morajo biti izpolnjene stroge IFOS zahteve glede vsebnosti okoljskih toksinov in težkih kovin. To so zahteve, ki so strožje kot na primer smernice SZO za omega-3 izdelke.

Dokumentirana svežina in nizke vrednosti oksidacije

Če ga mora IFOS odobriti s 5 zvezdicami, je treba tudi dokumentirati, da je izdelek svež in da ni žarljiv. Temu rečemo vrednosti oksidacije, ki jih merimo v TOTOX vrednostih. Vrednosti TOTOX morajo biti nizke in bistveno nižje od vseh drugih mednarodnih zahtev, da so izpolnjene stroge IFOS zahteve.

Če želi IFOS odobriti 5 zvezdic, morajo biti izpolnjeni vsi ti kriteriji!

Da, želim 4-mesečno zalogo samo za 19,95 €
Redna cena 39,90 €


Vsebina v 2 kapsulah:
Ribje olje1000 mg
Omega-3730 mg
EPA410 mg
DHA210 mg
Druge Omega-3110 mg

Omega-3 kapsule lahko dajemo otrokom, ki jih brez težav pogoltnejo. Omega-3 se priporoča nosečnicam in doječim materam.

2 kapsuli na dan

Določene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ne nadomešča uravnotežene in raznolike prehrane ali zdravega načina življenja. Hraniti izven dosega majhnih otrok, na hladnem in suhem mestu, zaščiteno pred sončno svetlobo.


Deset razlogov, zakaj bi morali jemati magnezij