Omega-3

Omega-3 maščobne kisline so bistvenega pomena za zdravje možganov, oči in srca. Visoko kakovostno ribje olje je najboljši vir omega-3, saj so maščobne kisline v ribjem olju že v obliki EPA in DHA.

To prehransko dopolnilo omega-3 vam omogoča, da vsak dan preprosto dobite dovolj vitalnih maščobnih kislin, da lahko vaše telo deluje optimalno.

Znanstveno dokazane koristi omega 3+ ribjega olja

Evropska agencija za varnost hrane (EFSA) je odobrila naslednje zdravstvene trditve za naše sestavine v izdelku Omega-3. To pomeni, da je vsaka trditev podprta z dokazanimi znanstvenimi raziskavami.


Vsaj 250 mg EPA (eikozapentaenojske kisline) in DHA na dan:

  • Prispeva k normalnemu delovanju srca
  • DHA prispeva k vzdrževanju normalnega delovanja možganov in vida

IFOS odobrene Omega-3

STR Nordic Omega-3 je analiziral in odobril IFOS (mednarodni standard za ribje olje) in je bil odobren z oceno 5 zvezdic, kar je najvišja odobritev, ki jo IFOS podeljuje izdelkom z omega-3.

Stroge IFOS zahteve glede okolja in čistoče

  • Vsebina kapsul je analizirana in vsebnost omega-3 maščobnih kislin mora biti v skladu z navedenim na etiketi.
  • Izpolnjene morajo biti stroge zahteve glede vsebnosti okoljskih toksinov in težkih kovin. To so zahteve, ki so strožje od na primer smernic WHO za izdelke z omega-3.
  • Dokumentirati je treba tudi, da je izdelek svež in ni žarek, kar dokazuje, da so vrednosti oksidacije TOTOX nizke in znatno nižje od vseh drugih mednarodnih zahtev.
  • Za pridobitev odobritve IFOS s 5 zvezdicami morajo biti izpolnjeni vsi ti kriteriji!

Vsebina v 2 kapsulah:

Ribje olje 1000 mg
Omega-3
730 mg
EPA 410 mg
DHA 210 mg
Druge Omega-3 110 mg


Omega-3 kapsule lahko dajemo otrokom, ki jih brez težav pogoltnejo. Omega-3 se priporoča nosečnicam in doječim materam.

2 kapsuli na dan

Določene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ne nadomešča uravnotežene in raznolike prehrane ali zdravega načina življenja. Hraniti izven dosega majhnih otrok, na hladnem in suhem mestu, zaščiteno pred sončno svetlobo.

Preizkusite STR Nordic Omega-3!

Samo 39,90€ za 4 mesečno uporabo!