STR Nordic Omega-3

Omega-3 je prehransko dopolnilo norveške proizvodnje

STR Nordic Omega-3 je prehransko dopolnilo norveške proizvodnje, ki pomaga vzdrževati normalen krvni tlak in normalno raven trigliceridov v krvi.

Obstajajo različne vrste omega-3 maščobnih kislin, najpomembnejši pa sta DHK (dokozaheksaenojska kislina) in EPK (eikozapentaenojska kislina).

EPK in DHK prispevata k normalnemu delovanju srca. Ta blagodejni učinek dosežemo z dnevnim vnosom 250 mg EPK in DHK.

DHK omega-3 maščobna kislina je pomembna tudi za vzdrževanje normalnega delovanja možganov in normalnega vida.

Naše prehransko dopolnilo STR Nordic Omega-3 vam daje kar 730 mg omega-3 maščobnih kislin v 2 majhnih kapsulah in kar 620 mg EPK in DHK.

Vsakodnevno dodajanje omega-3 maščobnih kislin je pomembno

Omega-3 maščobne kisline so skupina tako imenovanih esencialnih maščobnih kislin, ki jih telo potrebuje. Večina ljudi danes ve, da so omega-3 maščobne kisline zelo pomembne za naše zdravje. Vendar pa naše telo ne zna dobro proizvajati omega-3. Zato je pomembno, da vsak dan zaužijete dovolj omega-3 s hrano, ki vsebuje vsaj 250 mg EPK in DHK.

Težava je v tem, da zelo malo otrok in odraslih vsak teden zaužije dovolj mastnih rib. Zato je smiselno uporabiti dodatek v obliki visokokakovostnega omega-3 izdelka. Tako je veliko lažje vsakodnevno pridobiti iz teh vitalnih maščobnih kislin tisto, kar potrebujemo, da lahko naše telo deluje optimalno.

STR Nordic Omega-3 lahko uporabljajo tudi otroci, ki lahko pogoltnejo kapsule, in je še posebej priporočljiv za nosečnice in doječe matere. 

Omega-3 je odobril IFOS

STR Nordic Omega-3 analizira in odobri IFOS – mednarodni standardi za ribje olje.

STR Nordic Omega-3 je potrjen s 5 zvezdicami, kar je najvišja odobritev, ki jo IFOS daje omega-3 izdelkom.

Stroge zahteve glede okolja in čistoče

Zahteve, ki jih je IFOS določil za takšno odobritev, so, da se vsebnost kapsul analizira in mora vsebnost omega-3 maščobnih kislin biti v skladu z navedbami na nalepki.

Poleg tega morajo biti izpolnjene stroge zahteve IFOS glede vsebnosti toksinov in težkih kovin v okolju. To so zahteve, ki so strožje od smernic. Svetovne zdravstvene organizacije za izdelke omega-3.

Dokazana svežina in nizka vrednost oksidacije

Da lahko IFOS odobri izdelek s petimi zvezdicami, mora biti dokazano da izdelek izpolnjuje vse pogoje o svežini.
To dokazujejo vrednosti oksidacije, ki se merijo v vrednostih TOTOX. Vrednosti TOTOX morajo biti nizke in bistveno nižje od vseh drugih mednarodnih zahtev, da izpolnjujejo stroge zahteve IFOS-a.

Za pridobitev IFOS-ove odobritve s 5 zvezdicami morajo biti izpolnjeni vsi ti kriteriji!

Vsebina v 2 kapsulah:

Ribje olje1000 mg
Omega-3, od tega730 mg
EPK410 mg
DHK210 mg
Druge Omega-3110 mg

 

Preizkusite STR Nordic Omega-3!

Samo 39,90€ za 4 mesečno uporabo!