Magnezij+

Magnezij + je kombiniran izdelek, ki vam daje dodatno sinergijo.

Magnezij + je kombiniran izdelek, ki vam daje dodatno sinergijo z dodanim vitaminom B6, s povečano absorpcijo magnezija, in tudi cinka, vitamina D3 ter bakra.

Ta izdelek je skrbno sestavljen, da vam zagotovi najboljše učinke na zdravje in ga lahko varno uporabljate skupaj z vašo običajno prehrano. Lahko se jemlje tudi z drugimi izdelki za zdravje.

Večje koristi in več energije

Tako vitamin B6 kot magnezij pomagata zmanjšati utrujenost in duševno izčrpanost. Zadosten vnos teh hranil pozitivno vpliva tudi na zdravje možganov in tako prispeva k bolj uravnoteženi in na splošno bolj zdravi ravni aktivnosti.

Za ljudi s čustvenimi izzivi in ​​stresom je ta izdelek zelo koristen, saj vitamin B6 in magnezij pozitivno vplivata na normalne psihološke funkcije možganov. Baker pomaga tudi pri spodbujanju delovanja živčnega sistema.

Skratka, Magnezij+ je odlično prehransko dopolnilo za podporo možganom in živčnemu sistemu.

Lepa in sveža koža

Cink pomaga ohranjati zdravo kožo in podpira proces delitve celic, kar pomaga ohranjati normalno, zdravo kožo. Poleg tega cink pomaga ohranjati normalno zdravje nohtov in las.

Baker je ključnega pomena za normalno pigmentacijo kože. Magnezij pa je pomemben tudi za naše zobe, kar še dodatno krepi uravnotežene učinke izdelka Magnezij+ za »lepoto in zdravje«.

Primeren tako za športnike kot za ljubitelje vadbe

Magnezij + je pomembno prehransko dopolnilo tako za aktivne športnike kot za ljubitelje vadbe. Cink, katerega izdelek prav tako vsebuje prispeva k normalni ravni testosterona v krvi, magnezij pa k normalnemu delovanju mišic.

Okrevanje po treningu je izjemno pomembno tako za vrhunske športnike kot za redno aktivne posameznike. Med vadbo se mišične celice razgradijo in obnovijo s sintezo beljakovin – običajno postanejo nekoliko močnejše kot prej. Sinteza beljakovin je funkcija, ki sodeluje pri proizvodnji beljakovin in rasti mišic v telesu. Cink in magnezij igrata pomembno vlogo v tem kompleksnem procesu.

Pomaga pri uravnavanju telesne teže

Za tiste, ki želijo shujšati, je pomembno, da zaužijejo zadostne količine vitaminov in mineralov. To je pogosto lahko izziv, če se držite posebnih diet. Magnezij+ je torej primerno prehransko dopolnilo za zdrav dodatek pri hujšanju.

Cink pomaga pri normalni presnovi makrohranil in prispeva k normalni sintezi beljakovin. V praksi je sinteza beljakovin mišična rast oziroma zdrav razvoj mišic po vadbi. Dobro delujoče mišice posledično povečajo dnevno energijsko porabo kalorij, kar posledično hitreje izgoreva odvečno maščobo.

Če se zdi, da izgubljate težo z jemanjem magnezijevega prehranskega dopolnila, je to znak, da dobivate preveč magnezija. Takrat je priporočljivo zmanjšati vnos magnezija.

Vsebuje, na tableto:

Magnezij300 mg(80 %*)
Cink5 mg(50 %*)
Vitamin B60,7 mg(50 %*)
Vitamin D35 µg(100 %*)
Baker0,5 mg(50 %*)

Preizkusite Magnezij+

Samo 39,90€ za 5 mesečno zalogo!