Magnezij+

Magnezij+ je kombiniran izdelek, ki vam daje dodatno sinergijo

Magnezij+ je kombiniran izdelek, ki vam daje dodatno sinergijo z dodatkom dodanega vitamina B6, s povečano absorpcijo magnezija, pa tudi cinka, vitamina D3 in bakra.

Ta izdelek je skrbno sestavljen, da vam omogoči najboljše učinke na zdravje, zato ga lahko varno uporabljate z običajno prehrano in ga jemljete tudi z drugimi zdravstvenimi izdelki.

Večje koristi in več energije

Tako vitamin B6 kot magnezij pomagata zmanjšati fizično in duševno utrujenost. Ustrezen vnos teh hranil pozitivno vpliva tudi na zdravje možganov in tako prispevata k bolj uravnoteženi in na splošno bolj zdravi ravni aktivnosti.

Za ljudi s čustvenimi izzivi in ​​stresom je ta izdelek zelo koristen, saj vitamin B6 in magnezij pozitivno vplivata na običajne psihološke funkcije možganov. Tudi baker pomaga pri spodbujanju funkcij živčnega sistema.

Skratka, Magnezij+ je odličen dodatek za podporo možganom in živčnemu sistemu.

Lepa in sveža koža

Cink pomaga ohranjati zdravo kožo in spodbuja proces delitve celic ter pomaga vzdrževati normalno in zdravo kožo. Poleg tega cink pomaga ohranjati normalno zdravje nohtov in las.

Baker je osrednjega pomena za normalno pigmentacijo kože. Magnezij je pomemben tudi za naše zobe, kar še dodatno  krepi učinke Magnezija+ za ”lepotno zdravje”.

Primerno tako za športnike kot za ljubitelje vadbe

Magnezij+ je pomembno prehransko dopolnilo tako za aktivne športnike kot za ljubitelje gibanja. Cink prispeva k normalni ravni testosterona v krvi, magnezij pa spodbuja normalno delovanje mišic.

Baker, cink in vitamin D ohranjajo normalne funkcije imunskega sistema, kar je pomembno za tiste, ki redno vadijo, da se izognejo nepotrebnim odmorom pri treningu pred aktivno sezono in med njo.

Pomoč pri uravnavanju telesne teže

Za tiste, ki želijo shujšati, je pomembno, da dobijo ustrezne vitamine in minerale. To je pogosto lahko izziv, če se držite posebnih diet. Magnezij+ je zato primeren kot zdravo sredstvo za hujšanje.

Cink pomaga pri normalni presnovi makrohranil in prispeva k normalni sintezi beljakovin. V praksi je sinteza beljakovin rast mišic ali zdrav razvoj mišic po vadbi. Dobro delujoče mišice spet povečajo dnevno porabo energije v kalorijah, kar posledično hitreje topi odvečno maščobo.

Če bi z jemanjem magnezijevega izdelka shujšali, je to znak, da vnašate preveč magnezija. Takrat je priporočljivo zmanjšati vnos magnezija.

Vsebina 1 tablete:

Magnezij300 mg(80 %*)
Cink5 mg(50 %*)
Vitamin B60,7 mg(50 %*)
Vitamin D35 µg(100 %*)
Baker0,5 mg(50 %*)

Preizkusite Magnezij+!

Le 34,90€ za 10 mesečno uporabo!