Glucovita

Kosttilskud som støtte til vægtkontrol

Glucovita

Glucovita je prehransko dopolnilo s kromovim rastlinskim izvlečkom, ki ga je razvilo nordijsko
sodelovanje in je razvito za podporo normalne presnove hranil in ravni glukoze v krvi.

  • Ena pošiljka vsebuje 120 tablet za 49,90€
  • 2 tableti na dan

Krom
Glucovita vsebuje 100 μg klinično testiranega, standardiziranega in dobro absorbiranega kroma (ChromeMate®). Evropska agencija za varnost hrane (EFSA) je na podlagi obsežnih znanstvenih dokazov priznala dve uradni zdravstveni trditvi za krom, krom prispeva k normalni presnovi makrohranil in k vzdrževanju normalne ravni glukoze v krvi.

Mate
Prehransko dopolnilo Glucovita vsebuje tudi izvleček mate, pridobljen iz listov južnoafriškega drevesa mate (Ilex paraguariensis). Mate je znan kot ena glavnih sestavin priljubljenega zeliščnega poparka, vendar se izvleček mate uporablja tudi v številnih prehranskih dopolnilih. Mate podpira uravnavanje telesne teže in razgradnjo lipidov.

Izvleček ovsene slame
Naša skrbno izbrana mešanica sestavin vsebuje tudi z minerali bogat izvleček ovsenega slamnika (Avena sativa), ki krepi občutek sitosti po jedi, kar je v pomoč pri uravnavanju telesne teže. Poleg tega izvleček ovsene slame podpira normalno delovanje prebavnega sistema.

Mehurjasti bračič
Izdelek vsebuje izvleček morske alge iz mehurjastega bračiča (Fucus vesiculosus). Izvleček vsebuje standardizirano količino fukoksantina (100 μg). Fukoksantin je karotenoid, ki ima antioksidativne lastnosti. Mehurjasti bračič pomaga do občutka sitosti po jedi in tako pomaga pri uravnavanju telesne teže.

Cimet
Ena od sestavin prehranskega dopolnila Glucovita je izvleček cimeta, narejen iz priljubljene začimbe (Cinnamomum cassia). Cimet pomaga vzdrževati normalno raven glukoze v krvi.

Guarana
Glucovita vsebuje izvleček guarane iz južnoafriškega drevesa guarane (Paullinia cupana). Izvleček vsebuje standardizirano količino 18 mg kofeina. Guarana je znana po svojih ugodnih učinkih na presnovo lipidov, kar podpira uravnavanje telesne teže.

Informacije o izdelku

Sestavine: Polnila (mikrokristalna celuloza, maltodekstrin), mehurjasti bračič (Fucus Vesiculosus), izvleček cimeta (Cinnamomum cassia), izvleček ovsene slame (Avena sativa), izvleček guarane (Paullinia Cupana), izvleček mate (Ilex Paraguarensis), sredstva proti strjevanju (magnezijeve soli maščobnih kislin, trikalcijev fosfat, silicijev dioksid), krom (III) pikolinat.

Priporočen dnevni odmerek vsebuje 2 tableti. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano ali zdrav način življenja. Izdelek shranjujte izven dosega majhnih otrok, v suhem prostoru pri sobni temperaturi in izven sončne svetlobe. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere. Izdelek je veganski, brez mlečnih izdelkov, brez laktoze, brez sladkorja in brez glutena. Izdelek je proizveden na Norveškem.

2 tableti vsebujeta

Mate100 mg
Oves100 mg
Mehurjasti bračič100 mg
Fukoksantin100 µg 
Cimet100 mg
Guarana100 mg
Kofein18 mg
Krom100 µg  250%*

*% odstotek dnevnih vrednosti

Varnost izdelka

Vsi izdelki Pro Elinvoima so testirani in dokazano varni.

Glucovita je prehransko dopolnilo z izvlečkom mineralov, morskih alg in rastlin, ki so ga oblikovali nordijski strokovnjaki. Izdelek vsebuje varno količino hranil, ki podpirajo normalno delovanje metabolizma, vzdrževanje normalne ravni glukoze in uravnavanje telesne teže. To prehransko dopolnilo vsebuje varno količino kroma, ki je bistvenega pomena za telo, ter varne izvlečke rastlin in morskih alg.

Vendar pa je treba pred uporabo izdelka upoštevati nekaj vprašanj. Izvlečka mate in guarane imata možne stimulativne učinke. Glucovita vsebuje 18 mg kofeina, kar pomeni, da je ne smete uporabljati pred spanjem.

Če uporabljate druga prehranska dopolnila, ki vsebujejo krom, pazite, da vaš dnevni vnos kroma ne preseže varne dnevne količine, ki je 250 μg.

Izdelek je veganski, brez mlečnih izdelkov, brez laktoze, brez sladkorja in brez glutena.

Glucovito lahko uporabljajo vse odrasle osebe. Izdelek pa ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere, ker še ni znanih dovolj znanstvenih dokazov o vplivu vseh sestavin na tovrstne skupine.

Preizkusite Glucovita

Cena 39,90 €