Da, želim naročiti 4-mesečno zalogo za samo 39,90€!

Pogoji poslovanja na kratko

(Oglejte si celotno verzijo pogojev poslovanja tuka)

Pošiljka vsebuje 120 Fenugreek+ tablet (1 paket vsebuje 120 tablet), kar zadostuje za 4 mesečno zalogo za eno osebo za priporočen dnevni odmerek (1 tableta na dan). Skupna cena za prvo pošiljko: 39,90€ (skupna cena z priporočeno dnevno uporabo: približno 9,98€ na mesec). Skupna cena za naslednje pošiljke: 39,90€ (skupna cena z priporočeno dnevno uporabo: približno 9,98€ na mesec).

Skupna cena izdelka vsebuje VAT + stroške pošiljanja.

Plačilo je možno samo preko položnice/računa (bančno nakazilo). Plačilo z bančnim nakazilom po prejemu izdelka. Račun je priložen pošiljki izdelka. Rok zapadlosti računa je 21 dni po odpremi izdelka. Obdobje izdajanja računov približno vsakih 4 mesece, vključeno v vsako pošiljko. En račun/položnica vsebuje skupno ceno za posamezno pošiljko. (Popolne informacije o plačilu položnice/računa (bančno nakazilo) in o zamudah pri plačilih si oglejte v pogojih poslovanja)

Prvo pošiljko boste prejeli neposredno v vaš poštni nabiralnik približno dva tedna po oddaji naročila. Naslednje pošiljke so dostavljene približno 4 mesece po prvi pošiljki. Datum pošiljanja za vaše naslednje pošiljke je vedno prikazan na računu/položnici izdelka, ki je priložen pošiljki.

Pošiljamo samo v Slovenijo.

Naročniško razmerje je sklenjeno za nedoločen čas. Interval pošiljanja, naročnino in drugo lahko kadar koli spremenite ali prekličete, tako da kontaktirate našo podporo za stranke na (pomocstrankam@strnordic.si). Če želite, da se spremembe uporabijo pri naslednji pošiljki, ne pozabite opraviti vseh sprememb ali preklicati pošiljke najkasneje 10 dni pred datumom naslednje pošiljke. Datum naslednje odpreme je viden na zadnjem računu/položnici za izdelek.

Vaša pogodba ima 14-dnevno pravico do odstopa. Preberite si vse pravice do odstopa v pogojih poslovanja.

STR Nordic zagotavlja večjo kakovost življenja več kot 300.000 strankam po vsej nordijski regiji.

Pomoč strankam:

E-naslov:
pomocstrankam@strnordic.si

Zasebnost

Preizkusite 4-mesečno zalogo!

Z oddajo naročila prevzamate obveznost plačila