Curminol

Je vaše telo napeto in trdo? Preizkusite ta izdelek!

Curminol

Curminol

39,90 €

Curminol je prehransko dopolnilo za sklepe in mišice, ki ste ga iskali –izdelek, ki deluje zares. Edinstveno združuje dobro raziskane sestavine, kot je vrhunska kakovost kurkumina, ribjega olja Crystal Oil™ in kolagena tipa II. Te sestavine so dopolnjen z ingverjem, bosvelijo in vitaminom D. Izvleček črnega popra, ki pomaga pri absorpciji drugih sestavin da izdelku piko na i.

Če ste fizično aktivni ali želite biti v boljši formi, je to prehransko dopolnilo prav za vas! Pomagajte vašim mišicam izboljševati dan za dnem. Uporaba kapsul izdelka Curminol je povsem enostavna.

Kaj vsebuje Curminol?

Ribje olje
Visokokakovostno, patentirano ribje olje Crystal Oil™ je narejeno iz trajnostno ulovljenih in rafiniranih rib, z metodo, ki filtrira in razcepi maščobne kisline pri nizki temperaturi. Na ta način se maščobe kisline ne zlomijo ali postanejo žarke ali sintetizirane. Menimo, da je Curminolin Crystal Oil™ najboljše ribje olje na voljo, ker je v najbolj naravni obliki.

Kurkumin
Curminol vsebuje kurkuminoide, pridobljene iz standardiziranega izvlečka kurkumine Curcumin C3. Kurkumin C3 je najbolj klinično raziskan kurkumin na svetu. Pridobiva se iz korenine kurkume (Curcuma longa) s patentirano metodo. Kurkumin izboljša naravni sistem telesa, ki se bori proti okužbam, zato je tako zelo primeren za sklepe.

Kolagen
Curminol vsebuje tudi nedenaturiran kolagen tipa II, ki je potreben za sklepe, da lahko normalno delujejo. Kolagen je vlaknasta in močna beljakovina, ki tvori velik del hrustanca. Dandanes obstajajo različne študije o koristih kolagena.

Ingver
Ingver (Zingiber officinale) je znana začimbna rastlina, ki raste predvsem v Aziji in
tropskem pasu. Tako kot kurkumin tudi ingver podpira sistem za uravnavanje vnetja v telesu.

Bosvelija
Curminolov standardiziran izvleček Boswellin® je narejen iz smole drevesa bosvelije. ki raste v indijskem gorskem območju. Bosvelija je dobra za sklepe; opazili so, da poveča prijeten občutek in izkušnjo hladu v sklepih.

Vitamin C
Glede na uradne zdravstvene trditve, ki jih je izdala Evropska agencija za varnost hrane (EFSA), vitamin C ali askorbinska kislina podpira tvorbo kolagena v sklepnem hrustancu in vzdrževanje normalnega vezivnega tkiva.

Bioperin
Patentiran izvleček piperina (BioPerine®) iz črnega popra izboljša absorpcijo drugih sestavin prehranskega dopolnila Curminol. Piperin je alkaloid črnega popra, ki je vir popru podoben okus. Uporaba Bioperina v prehranskih dopolnilih je pogosta in je precej nujna sestavina, še posebej pri dodatkih, ki vsebujejo kurkumin.

Vitamin D3
Kurminol vsebuje tudi vitamin D v obliki holekalciferola. Po navedbah uradnika
zdravstvenih trditev vitamin D prispeva k ohranjanju normalnih funkcij kosti in mišic.

Varnost izdelka

Glede na raziskave so sestavine izdelka Curminol varne za zdrave odrasle osebe. Na primer, kurkumin je priljubljen deloma zato, ker je njegova uporaba tako varna. V indijski prehrani je uporaba kurkume brez kakršnih koli negativnih stranskih učinkov celo 2,5 g na dan kar ustreza približno 100 mg kurkumina. Preizkušanci so dobili celo do 10-12g kurkumina na dan brez večjih stranskih učinkov.

Curcumin C3 izvleček kurkume je bil izdelan s patentirano metodo in je enostaven za prebavo ter se enostavno absorbira. Kljub temu bi morali ljudje z občutljivim želodcem spremljati svoje stanje, med uporabo izdelka.

Med uporabo izdelka Curminol lahko uporabljate tudi druge izdelke z omega-3 maščobnimi kislinami, da zagotovite zadosten vnos dnevnega odmerka DHA in EPA. Čeprav Curminol vsebuje visoko kakovostne omega-3 maščobe kisline, ni zasnovan kot izdelek omega-3.

Izdelek je namenjen zdravim odraslim osebam. Ni priporočljivo za nosečnice oz. doječe matere, saj ni dovolj podatkov o učinkih kurkumina, bosvelije in ingverja v teh skupinah.

2 kapsuli vsebujeta:

Ribje olje (Crystal OilTM)  1000 mg 
Omega-3-maščobne kisline od katerih:570 mg 
EPK310 mg 
DHK80 mg 
Kurkumin100 mg 
Kurkuminoidi95 mg 
Bosvelija33,5 mg 
Ingver40 mg 
Vitamin C20 mg(25 %*)
Vitamin D310 µg(200 %*)
Nedenaturiran kolagen II40 mg 
Črni poper (BioPerine®) 5 mg 

*% dnevne vrednosti

Država porekla: Norveška

Sestavine:

90 kapsul, dnevni odmerek 2 kapsuli

Ribje olje (Crystal Oil™), želatina, stabilizator (glicerol), izvleček kurkumina (Curcuma longa), nedenaturiran kolagen tipa II, izvleček ingverja (Zingiber officinale), sredstvo za površinsko obdelavo (čebelji vosek), izvleček bosvelije, askorbinska kislina, sredstvo proti strjevanju (silicijev dioksid), izvleček črnega popra (Piper nigrum), holekalciferol.

Priporočeni dnevni odmerek je 2 kapsuli na dan. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano ali zdrav način življenja. Izdelek hranite izven dosega majhnih otrok, na suhem, pri sobni temperaturi in stran od sončne svetlobe.

Poskusite Curminol!

Cena 39,90 €