Ashwagandha+

Ashwagandha+

Ashwagandha+

Ashwagandha+ je učinkovit izdelek, ki vsebuje izvleček ašvagande in pomaga pri sprostitvi ter podpira vsakodnevno vzdržljivost.

Ašvaganda ima adaptogene lastnosti. Izboljšuje obrambni mehanizem telesa pred stresom. Ašvaganda uravnoveša um in pomaga ohranjati fizične in duševne sposobnosti.

Ashwagandha+ je potrebno uporabljati zjutraj in zvečer, ker tako pomaga, da najbolje izkoristimo njene vsestranske učinke. Uporaba zjutraj, pomaga vzdrževati raven energije in izboljša sposobnost osredotočanja. Uporaba ašvagande zvečer, pa pomaga pri sprostitvi pred spanjem.

Ašvaganda je rastlina iz družine razhudnikovk, ki naravno raste v nekaterih azijskih, afriških in južnoevropskih državah. Poznana je tudi kot Withania somnifera ali indijski ginseng.

Izdelek Ashwagandha+ vsebuje 1000 mg izvlečka iz korenine ašvagande, od tega vsebuje 25 mg vitanolidov, ki dobro vplivajo na hormonske funkcije telesa.

Sestavine v izdelku

Sestavine v kapsuli: izvleček iz ašvagande*, hidroksipropil metilceluloza, sredstvo za zgoščevanje (magnezijeve soli maščobnih kislin), sredstva proti strjevanju (trikalcijev fosfat, silicijev dioksid). *Izvleček iz ašvagande ne izvira iz Norveške.

Priporočena uporaba (RDA) 2 kapsuli vsebujeta:

Ašvaganda1000 mg
Vitanolidi25 mg

Ursprungsland: Norge
Tillverkare: STR Nordic

Uporaba

Priporočena uporaba (RDA), 2 kapsuli na dan.

Izdelek je veganski, brez mleka, brez laktoze, brez sladkorja in brez glutena.

Ni priporočljivo za nosečnice ali doječe matere.

Izdelek je bil testiran na sestavine/substance, prepovedane v profesionalnem športu, in jih ne vsebuje. Metode testiranja, ki se trenutno uporabljajo, pa ne morejo stoodstotno natančno obdelati vzorcev rastlinskih izvlečkov, kot so izvlečki iz ašvagande. Iz previdnosti ne priporočamo uporabe izdelka profesionalnim športnikom. Vendar je Izdelek testiran in popolnoma varen za normalno uporabo.

Poskusite z Ashwagandha+

Samo 49,90€ za 2 mesecev uporabe!